Nechanicko znak Mikroregion Nechanicko

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
27
Konkursní řízení na místo ředitelky
Zpravodaj venkova 2-2017
28
Konkursní řízení na místo ředitelky
1
Dotační komorník 1-2017
Zprávy z Ministerstva zemědělství 2-2017
2 3 4
Masopustní průvod v Nechanicích
Ples obce Mokrovousy
5
6 7
Informační zpravodaj Centra společných služeb 1/2017
8 9
Newsletter Královéhradeckého kraje pro odborníky v oblasti cestovního ruchu
Zpravodaj venkova 2-2017
10
Infotour a cykloturistika - veletrh cestovního ruchu
11
POSTEL PRO ANDĚLA - KD Nechanice
Infotour a cykloturistika - veletrh cestovního ruchu
Karneval aneb mořské dobrodružství - Dohalice
Dětský karneval Hněvčeves
12
POSTEL PRO ANDĚLA - KD Nechanice
Pozvání na muzikál - Sibyla královna ze Sáby
13 14 15 16
Okolo Stračova
17
První návrh Akčního plánu (v rámci MAP) - projekty škol
18
Společenský ples - KD Nechanice
Sousedský ples v Hněvčevsi
19
20 21
POZVÁNKA NA BŘEZNOVOU PŘEDNÁŠKU DO SYROVÁTKY
Dubnové číslo PRO města a obce
22 23 24
20. Hradecká stavební výstava STAVBA A ZAHRADA
Oslavy příchodu jara v Pivovaru Lindr Mžany
Změna termínu konání dětského karnevalu v Lodíně
25
20. Hradecká stavební výstava STAVBA A ZAHRADA
Oslavy příchodu jara v Pivovaru Lindr Mžany
Divadelní představení v obci Hrádek
26
20. Hradecká stavební výstava STAVBA A ZAHRADA
Oslavy příchodu jara v Pivovaru Lindr Mžany
27 28 29
Časopis Prevence do každé rodiny
30 31
Oznámení pošty Dohalice
1
Velikonoční dílničky - Popovice
Kalendář akcí v Podkrkonoší na měsíce DUBEN až ČERVEN 2017
2
Kalendář akcí v Podkrkonoší na měsíce DUBEN až ČERVEN 2017
Drobečková navigace

Mikroregion > Aktuality > Zdravé potraviny v regionu

Zdravé potraviny v regionu



Datum konání:
25.2.2014

banner_zdrave_jime.png
V rámci společného projektu “Na venkově zdravě jíme” chceme lidem z regionů Společná CIDLINA a Hradecký venkov zprostředkovat možnost nákupu zdravých potravin v blízkém okolí jejich domova, a to přímo u zemědělců, zpracovatelů či výrobců. Zemědělci, kteří zde udržují půdu a chovají na ní dobytek, vyrábějí kvalitní potraviny, pro které však potřebují dostatečný odbyt. Podobně jsou na tom též navazující zpracovatelské obory a výroby- pekaři, cukráři, uzenáři a řada dalších. Projekt tedy zároveň podpoří činnost těchto subjektů.
Pokud Vás tato informace zaujala - ať z pohledu uživatele nebo máte co nabídnout ostatním - navštivte internetové stránky projektu.

klikněte zde